2018年1月28日 星期日

極乾肌救星 ★Kiehl’s皇牌特效保濕乳霜★

今年嘅冬天比上年凍咗好多,我本身已經好乾嘅皮膚亦更變得更乾,加上啱啱用完Hifu,極需要強勁保濕嘅Cream!

幸好Kiehl’s嘅PR送咗呢套Kiehl’s Ultra Adventure Kit俾我,簡直就係我Survival Kit!

Kiehl’s Ultra Adventure Kit入面有貼心又環保又方便嘅摺疊水樽、萬用刀、仲有我最期待嘅特效保濕乳霜 Ultra Facial Cream,非常啱用!


特效保濕乳霜 Ultra Facial Cream個盒嘅design唔同咗,因適逢今年係誕生12週年, 特別邀請咗 Smile with us HK 創辦人何超蓮,以「發放微笑正能量」為主題, 設計呢款限量版瓶蓋。


用咗幾日已經feel到塊面冇之前咁乾,由其做完Hifu後用最明顯。做完Hifu後皮膚會好乾,但用咗特效保濕乳霜後,即時已舒緩咗。

乳霜質感輕盈, 延展性高,好快就被皮膚吸收。用後皮膚變得柔軟及有光澤。


夜晚我哋都開暖爐,用咗乳霜之後, 另一個最大分別係起身嘅時候塊面都依然水潤。
果然係24小時為肌膚源源不絕灌注水份。最啱我呢d乾到敏感嘅人用!

襯冷峰再嚟之前,快d入手一樽,令皮膚可以舒舒服服咁抵抗勁凍天氣啦!

限量版特效保濕乳霜將於 2018 年 1月 1 日開售。
部份淨收益捐予 Smile with us HK ,以支持香港聖公會福利協會的「童」心微笑基金,及早識別有特殊學習需要嘅基層學童,透過適時評估及訓練,支持學童及早融入正規教育,愉快學習及成長,並為他們提供支援。非常有意義呀!

零售價:
HK$295 @50ml ; HK$500 @125ml
http://www.kiehls.com.hk/zh_HK/home


謝謝收看~請多多指教喲~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歡迎邀請合作試用及出席活動
★朱迪☆
www.facebook.com/JudysWonderland 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


沒有留言:

張貼留言

攰爆媽媽抗衰老必備★ SK-II神仙水★

最近身體精神累到不行,放假都盡量留咗家休息看電視。 每當見到綾瀨遙最新的SK-II神仙水講抗衰老,就不禁想想自己年紀又大了 XDD 想起4年前結婚前日日用SK-II神仙水抗衰老,皮膚好到不得了! 現在湊仔湊到骨頭散,護膚也懶了,都是用來急救多。 看著鏡中的自己愈來...