2012年5月19日 星期六

有機巴西莓強化配方,有幾強化先 ?



誰不想有健康嘅體魄、白裡透紅細緻滑溜嘅肌膚、優質嘅睡眠?
但我地每日都會面對唔同嘅問題令到我地離以上嘅願望愈唻愈遠。
工作壓力啦、睡眠不足啦、腸胃唔好啦等等~

有睇開朱迪嘅blog 嘅朋友都可能為意酊,朱迪經常提及嘅係唔夠訓工作壓力大2樣野。所以係近幾個月,朱迪每見到有新嘅intake 品都會特別留意。而每一款intake 品都係唔同嘅範疇到幫到朱迪,而托賴地keep到皮膚係一個正常什至唔錯嘅狀態。

而最近朱迪係地鐵站經常見到一個好吸引眼球嘅廣告。



咁岩同朋友講起,佢之前試過原版好岩佢嘅敏感肌,所以朱迪又心郁郁APPLY試用了...

 

Life Nutrition有機巴西莓強化配方!!!

中左嘅時候非常開心呀!!!! 多謝Beautylife!

(雖然朱迪手上都有其他intake 品,但我有隔開時間食架,希望試到每一個product嘅效果)

超級水果巴西莓絕對係近期嘅大熱! 因為佢既可以美肌護膚,更可以修身同埋提升睡眠質數!
LIFE™精研嘅10:1高濃度及冷凍保鮮技術,擷取天然巴西莓的超級食品功效,令到佢有22倍嘅藍莓抗氧化力咁強勢嘅效果。

而且除左有機巴西莓外,更加入左另一個超級食品有機石榴



點會唔心郁?

係朱迪介紹之前,不如睇睇官方介紹呀~
Life Nutrition有機巴西莓強化配方」簡介及主要成份:
有機凍乾巴西莓天然蘊含抗氧化物、維他命、礦物質、多元不飽和脂肪酸、食物纖維與胺基酸;而且亦富含氧化自由基吸收能力,抗氧化指數是紅葡萄的56倍、49藍莓22
有機凍乾石榴提供維他命C與可抵禦自由基的抗氧化劑。  
受認證的10:1有機凍乾精華,供給市場上最高品質及效能的營養素
研究顯示,可抵禦自由基的抗氧化劑,能修復皮膚瘡疤、提昇免疫力、減輕體重與降低壓力。
胺基酸和維他命B群有助降低壓力與促進優質睡眠。
原產地:Made in USA

成份:
1)      有機巴西莓 (10:1 凍乾精華) 700毫克
2)      有機石榴 (3:1 凍乾精華)300毫克
3)      增體劑 (蔬菜纖維素)
4)      抗結劑 ()

營養資料



健康成效包括
  • 健康基礎
  • 免疫提升
  • 纖體排毒
  • 減壓安睡

好啦~~ 唔長氣啦~ 見真身見真身~



Life Nutrition有機巴西莓強化配方」樽身係輕巧又型爆嘅aluminum can! 


型仔之餘又防潮、防氧化。細細樽又算拎出街都唔怕。

而樽身嘅背面亦清楚列明營養成份、食用方法、原產地等資料~令大家食得放心!







  
而底部亦大大隻印有最佳食用日期,唔怕睇唔到,而且仲有batch no.,絕對安心。


開封啦! 開封啦!

打開樽蓋仲有一層紙保護住,雙重保護。


每樽就有 60有機巴西莓膠囊啦,可食30~
食用分量:每日2粒,
(朱迪經常係街食飯,較少食菜,所以會係晚餐時食埋)

一打開時,見到粒粒透明膠囊入面包住黑色嘅粉狀物,覺得...都唔靚嘅!


不過,有時愈靚嘅野愈唔天然,簡簡單單反而顯出珍貴。

而朱迪食左2個星期左右,服用後覺得排便情況有改善(朱迪腸胃一向麻麻地)

而睡眠質素都提升左,係床上面「典」嘅時間少左,比之前快左入睡,訓醒個人精神左~
當然,intake supplement 唔係仙丹,斷不會食左2個星期就會有勁好勁明顯嘅效果。但朱迪覺得佢令我睡眠質素提升左已經有好大好處,因為訓得好左,先有精神番工搏殺,而皮膚又唔會差得去邊嘛~ ^^

朱迪相信只要KEEP住食啱自己嘅intake supplement ,如啱朱迪嘅Life Nutrition有機巴西莓強化配方,一定會有改善嘅!

  而且Life Nutrition有機巴西莓強化配方價錢唔算貴,(HK$299@60capsules),每日2粒可以食到1個月。

不如一齊加入Life Nutrition行列呀~^^

銷售點:屈臣氏、ThreeSixty
查詢:2803 0337
想睇多d產品資料可以去以下呢度呀~



多謝收看,有問題或想happy sharing,歡迎email我喲~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
朱迪
bluesky_judy@yahoo.com.hk
facebook.com/judytseZ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



沒有留言:

張貼留言

西貢食海鮮老地方★通記海鮮野味酒家★

朋友搵到理想工作,我哋決定同佢好好慶祝一番,知佢鍾意食海鮮,梗要入西貢食啦~~ 喺西貢食海鮮,我哋嘅老地方就係 通記海鮮野味酒家 ,每次嚟都心滿意足咁離開~~ 我哋有個小習慣,會先飲湯。 今日嘅湯係 螺頭粉葛煲豬展 清潤 下火,飲完喉嚨舒服哂。真材實料,大...