2012年5月3日 星期四

拯救滿頭雜草,我2個STEPS 就搞掂,咁你呢?

朱迪自108年前開始便一直電髮、染髮,頭上早已頂著一頭亂草。


而因為油性髮質關係,護髮素係很少用嘅,總覺得用完後頭髮便油油的。

但最近豬迪收到個好開心嘅試用 - DOVE 2 步深層鎖護精華》,而且仲有洗髮乳&潤髮乳,好高興喲~




   
DOVE 2 步深層鎖護精華》含「髮絲纖維修護」因子,深入滲透髮芯纖維,修護受損部分,為髮芯注入養分。Dove以 「先護後鎖」的嶄新護髮概念,從外而內的深入髮絲纖維,定位追蹤修護受損的髮芯部份,並鎖住修護養分於秀髮上,用後無需清洗。一星期用一次,秀髮便能持久柔軟順滑長達 7 天。


2STEPS精華一盒有8支,2STEPS 4支,都只係$ 59.9!!太抵了!



先睇睇朱迪嘅髮尾,隨手拎起一執頭髮,已見到開….



D試下《DOVE 2 步深層鎖護精華》,睇下效果如何。



Step 1,頭髮半乾時將Step 1精華乳均勻搽上頭髮上面,靜待3分鐘。

想送效果好D,可以用毛巾包頭,自製桑拿效果。然後用暖水沖洗。



 

 Step 2,頭髮半乾時將Step 2精華素均勻搽上頭髮上面,並避免髮跟位置,免得過度刺激,反而出更多頭。

然後呢?然後就OK!!!!

對喲,不用再過水,輕鬆以2 STEPS完成深層鎖護。





之後慢慢等佢乾OR 用風筒吹乾,都可以KEEP住深層鎖護喲~

而且,就算一次用唔哂D精華,可以將個蓋CAP番,留番下次用,非常環保喲~



總結來說,簡單2STEPS就輕鬆鎖護,而且KEEP到一星期內髮質都好貼服,唔會再似亂草。HK$60,絕對係平靚正之選!


多謝收看,有問題或想happy sharing,歡迎email我喲~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
朱迪
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

沒有留言:

張貼留言

★樂樂確診甲型流感★後感

近這2個星期有關甲型流感近乎是密集式公佈,更不幸的是聽到有幼兒因此過身。 雖然不認識對方,但依然非常心痛。 不幸地,樂樂在上星期確診甲型流感。 但幸運地,樂樂食了2天特敏福共4劑,就退燒了。 謝天謝地! 因醫生沒有解說過甲型流感的風險及特...