2016年4月20日 星期三

ORAL-B潔白護齒新體驗 唔駛再驚見牙醫啦!

每個人都有死穴,我嘅死穴係見牙醫...聽到吱吱聲已經起雞皮...
但總不能因此放棄牙齒健康,除咗忍吱吱聲,自己更要多加注意!
早前我已經開始用上ORAL-B家用組合,希望見牙醫時吱吱聲會短D....


家用組合好強勁,全面照顧潔齒護齒需要!

當中最勁最大盒的,就是ORAL-B最新隆重推出,融匯巔峰電動潔齒技術的全新ORAL-B P7000 PLATINUM BLACK!!


ORAL-B P7000 PLATINUM BLACK揉合德國百靈工藝,機身流線型設計非常靚仔,但不重,用時很舒服。

更是ORAL-B第一款融入了藍芽4.0科技的牙刷,

可配搭app使用,建立私人記錄,貼合個人需要,怪不得推出後火速成為日本銷售人氣的電動牙刷!


每分鐘48,800次轉動的超高速潔齒技術,還集合品牌經典3D擺動、旋轉、脈動技術於一身,實現Oral-B史上 No.1牙菌膜清除力,比普通手動牙刷更個性化。
除了標準日常清潔,亦備有深層清潔、敏感牙齒呵護、美白牙齒及牙齦按摩模式,另備有「舌頭潔淨模式」有效清潔。ORAL-B CrossAction®  電動牙刷刷頭,讓全新ORAL-B電動牙刷比普通手動及電動牙刷設計提供更佳的剪切力,深入清潔牙縫以徹底清除牙菌膜。

更包括其他配件如4個刷頭,


掛架,

適合經常公幹人士的儲架盒,

皮袋。方便一眾大忙人。


充電亦很方便喲~


想記錄刷牙習慣的話,必要DOWNLOAD ORAL-B APP

就可在刷牙時能實時提供潔齒指導,幫助改善個人刷牙習慣、提供個人化口腔護理程序,還能邊刷牙邊看APP上的新聞、天氣資訊。


刷牙時間得太短或太長都不適合,有了APP 這私人助理,除了更準確記下時間外,更會記錄刷牙手法,給自己同牙醫參考,來制訂更合適的潔齒方法。

這款集高科技、高效潔淨、外型吸引又輕身的ORAL-B新品,快些入手吧!


資料及產品由品牌提供。

謝謝收看~請多多指教喲~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歡迎邀請合作試用及出席活動
★朱迪☆
bluesky_judy@yahoo.com.hk
www.facebook.com/JudysWonderland 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





沒有留言:

張貼留言

北歐瑞典設計★Sudio TRE★運動藍芽耳機

踏入11月,又係我頭痕買禮物俾老公嘅時候。 藍芽耳機係老公每日坐長途車番工放工嘅好朋友,而佢近排努力練跑,所以決定送 防水防汗嘅 藍芽耳機。 睇中嘅,係北歐瑞典設計、唻自斯德哥爾摩嘅Sudio耳機。 Sudio嘅設計簡約而創新,每一個細節都有著手做工藝...